Dana 18. rujna 2015. godine održan je sastanak u prostorijama Općine Dvor u nazočnosti načelnika Općine Dvor Nikole Arbutine.
Sastanku su nazočili pored načelnika Općine i zamjenik načelnika Općine Dvor Franjo Juranović, v.d. ravnatelja Stipo Šapina, te voditelj OJ održavanja i zaštite Velimir Slović.

Teme o kojima se razgovaralo su slijedeće:

1. Redovno održavanje županijskih i lokalnih cesta na području Općine Dvor
2. Problematika klizišta u Goričkoj i u Stupnici
3. Most u D. Stupnici

Načelnik je primio informaciju od djelatnika Uprave da je odron u Goričkoj i klizište u Stupnici kandidirano kroz program sanacije šteta od poplava po odluci Vlade RH gdje je taj projekat prošao. Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb provode postupak nabave, a Uprava ima gotov projekat. Što se tiče mosta u D. Stupnici ne samo da je mostu u lošem stanju i što ga žurno treba popraviti, problem je u prilazu ka mostu. Na sastanku sa Hrvatskim vodama dogovoreno je da će do kraja godine Hrvatske vode, Vodnogospodarska ispostava za mali sliv “Banovina” sa sjedištem u Sisku, pokušati iznaći rješenje da se ovaj problem riješi. Isto tako dogovoreno je što se tiče ostalih županijskih i lokalnih cesta na području Općine Dvor, da će Općina kroz proračun za iduću godinu planirati jedan dio sredstava za obnovu i modernizaciju istih, a ova Uprava će sudjelovati sa 50% sredstava u istu svrhu.