Dana 15. rujna v.d. ravnatelja Stipo Šapina zajedno sa svojim suradnicima posjetio je Općinu Hrvatska Dubica i Općinu Sunja.
Na sastanku u Općini Hrvatska Dubica kod općinskog načelnika Tomislava Mateljaka razgovaralo se o stanju na županijskim i lokalnim cestama na području Općine Hrvatska Dubica te o planovima za narednu 2016. godinu.

Razgovaralo se i o problematici redovnog održavanja županijskih i lokalnih cesta na području Općine Hrvatska Dubica gdje se utvrdilo da su županijske i lokalne ceste u jako lošem stanju,postoji veliki broj udarnih rupa, kanali nisu očišćeni, krčenje šiblja i košnja trave je u velikom zaostatku. Tema sastanka bila je i prekomjerna uporaba javnih cesta prilikom eksploatacije drvnih sortimenata sa ovoga područja te uništavanje ceste i ne dovođenje ceste u stanje prije izvršene eksploatacije. Što se tiče planova za 2016. godinu, načelnik se je obvezao da će do 30. rujna 2015. godine ovu Upravu izvjestiti o zajedničkom sufinanciranju izvanrednog održavanja cesta na njegovom području.

Na sastanku u Općini Sunja kod načelnika općine Grge Dragičevića pored zadanih tema razgovoralo se i orealizaciji zajedničkih projekata do kraja godine, a to je obnova kolnika, pješačke staze, parkirališta i rješavanje odvodnje lokalne ceste L33129 u Sunji. Isto tako je dogovoreno da će Općina Sunja u svom proračunu predvidjeti sredstava za izvanredno održavanje županijskih i lokalnih cesta na području svoje Općine za narednu 2016. godinu.