Djelatnici

Ispis

URED RAVNATELJA:

Stipo Šapina
ravnatelj, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ŽIVOTOPIS RAVNATELJA

Mario Posavac, dipl.ing. prom.
zamjenik ravnatelja, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Tihana Mikulčić, informatičar
administrativni tajnik, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Marijana Stojanović
dostavljačica-spremačica
 

OJ ZA PRATEĆE POSLOVE

Anita Mlinarić mag.oec.
voditelj organizacijske jedinice za prateće poslove, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dubravka Šebek upr.pravnik
stručni suradnik za imovinsko-pravne i opće poslove, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    

Snježana Rendulić
stručni referent za ekonomske poslove, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

OJ ZA ODRŽAVANJE I ZAŠTITU ŽUPANIJSKIH I LOKALNIH CESTA

Marijo Pušić mag.ing.aedif.
voditelj organizacijske jedinice za održavanje i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Andrea Fritz Sabljak ing.građ.
stručni suradnik za održavanje i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

Ratko Vujić ing.prom.
stručni suradnik za promet i zaštitu županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   

OJ ZA GRAĐENJE I ODRŽAVANJE ŽUPANIJSKIH I LOKALNIH CESTA

Velimir Slović dipl.ing.građ.
stručni suradnik za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nevenka Radanović
stručni referent za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Matea Pavičić
stručni referent za građenje i održavanje županijskih i lokalnih cesta, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright © 2020 Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije.
www.zuc-sk.hr ne koristi kolačiće (cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja web stranice.